I november har jeg den store glæde at byde velkommen til praktikant Evelyne Christensen. Hun beskriver sig selv sådan:

”En gang sygeplejerske, altid sygeplejerske”. Det er sådan, jeg har det. Jeg vil altid hjælpe mennesker, det ligger implicit i min personlighed. Så da jeg efter en årrække som sygeplejerske og sælger syntes, jeg manglede tid og energi til den systemverden, jeg oplevede i sundhedsvæsenet, har jeg nu valgt at arbejde på at blive selvstændig coach.

Jeg har i forbindelse med en jobsøgningsperiode fået mulighed for et praktikforløb. Derfor har jeg efter endt akademikursus i coaching kontaktet Sofie Saxtoft, med det for mål at gå ”føl” hos hende. Sofie er en kyndig coach med et dejligt menneskesyn og med en blomstrende virksomhed, jeg kan lære en masse af . ”Learning by doing” er for mig en rigtig god start på mit fremtidige arbejde som freelance coach. Sofie og jeg kan bruge hinanden på mange måder, og jeg ser frem til et spændende samarbejde og mange lærerige udfordringer.

De næste 4 uger vil jeg følge Sofie på opgaver, men også skrive gæsteindlæg her på bloggen. Indlæggene vil handle om noget af det, jeg brænder mest for, blandt andet det psykiske arbejdsmiljø i sundhedsvæsenet.